MyCity-hosting Vam pruža najpovoljniji i najpouzdaniji mail hosting, uz više opcija shodno Vašim preferencama.

E-mail servisi su konfigurisani da koriste SSL / TLS secured protokol. Garantujemo Vam brzu, efikasnu i pre svega sigurnu razmenu e-mailova. Možete uvek pristupiti svojim e-mailovima i slati ih preko Webmail-a ali i pomoću standardnih e-mail klijenata kao što su Outlook i Thunderbird. Server je u potpunosti naša briga. Mi brinemo o instalaciji, ažuriranju softvera, podešavanju i optimizaciji servera. Garantujemo Vam maksimalnu moguću brzinu obrade e-mailova. Sav mail saobraćaj je zaštićen antispam i antivirus filterima.

myVesta hosting panel za kreiranje emailova, opcija automatskog forwardovanja na druge emailove, auto-response opcija i custom filteri su samo neke od mogućnosti koje naši mail serveri poseduju.

Basic Mail Paket


Jedna od najvećih pogodnosti Basic Mail paketa jeste dosupnost klijentima čiji sajtovi nisu na našim serverima, odnosno ne koriste naše web hosting usluge. Ovaj paket važi za jedan sajt i daje Vam 10 e-mail naloga (2 GB prostora po svakom e-mailu) i čak 100 email alijasa. Vaš email je zaštićen od spama i virusa. Mailovi se hostuju na našem mail serveru gde hostujemo i mailove drugih kompanija.

Business Mail Paket


Business mail paket namenjen je većim firmama, sadrži sve što i prethodni paket i predviđen je za klijente kojima je potrebno do 30 email naloga. Važi za jedan sajt, svaki inbox ima 2GB prostora, i na raspolaganju su Vam sve opcije, sistemi zaštite i pogodnosti koje imaju i ostali paketi. Svi mailovi se backupuju na dnevnom nivou. Mailovi se hostuju na našem mail serveru gde hostujemo i mailove drugih kompanija.

Neograničen paket


Ovaj mail paket je krojen za korisnike kojima je potreban neograničen broj e-mail naloga za neograničen broj domena. Razlika između prva dva paketa i ovog paketa je u tome što kao klijent dobijate zaseban server samo za sebe i svoje emailove, kao i zasebnu IP adresu, tako da je reputacija IP adrese samo pod Vašom kontrolom. Možete sami kreirati email naloge, a sav mail saobraćaj je zaštićen SSL enkripcijom.


Besplatan backup podataka je uključen u sve pakete. Svi podaci na serveru su osigurani RAID1 mirroring-om. Server poseduje dva hard diska od kojih drugi sinhronizovano kopira podatke prvog i Vaši podaci će samim tim uvek biti na sigurnom. Mail server se nalazi u datacentru u Nemačkoj u klimatizovanoj prostoriji. Datacentar je pod konstantnim nadzorom i mreža je osigurana redundantnim linkovima.

Besplatna tehnička podrška putem e-maila svakim radnim danom od 09:00 do 00:00 i vikendom od 13:00 do 00:00. Tu smo da Vam odgovorimo na sva Vaša pitanja.