Stabilan, siguran i brz hosting sajtova

Kada kažemo da nam je kvalitet usluga na prvom mestu, to zaista i mislimo. Optimalno korišćenje raspoloživih hardverskih resursa, ravnomerno raspoređenje potrošnje svih klijenata, pažljiva kontrola, monitoring performansi, su sve ono što čini da hosting serveri budu brzi i stabilni a Vaš sajt u pravovremenom i najkraćem vremenskom intervalu dostupan. Svi serveri koriste NVMe SSD diskove koji čine da se sajtovi učitavaju gotovo momentalno.

Svi sajtovi se pri backup procesu svake večeri skladište na zasebnom serveru na odvojenoj geolokaciji – zahvaljujući tome, garantujemo sigurnost Vaših podataka. Regularni software update servera svodi se na server downtime on svega jedan minut godišnje.

Serveri se nalaze u datacentrima u USA i Nemačkoj, nadgledaju se dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji, napajaju se neprekidno, smešteni su u klimatizovanim prostorijama, a sama mreža je osigurana redundantnim linkovima i automatskom DDoS firewall zaštitom. Obezbeđeno je sve da ne dođe do bilo kakvog zastoja niti gubitka podataka.

Svi hosting paketi dolaze sa myVesta hosting panelom, uz pomoć koga korisnici mogu sami upravljati svojim hosting nalogom, kreirati baze, emailove, cron, backup, i drugo. myVesta je hosting panel u čijem razvoju učestvuje i naš tim programera.

 

Paket Broj sajtova Broj poseta Prostor Broj email naloga Godišnja cena
Osnovni 1 30.000 mesečno 10 GB 8 6.000 RSD
Optimalni 2 60.000 mesečno 20 GB 12 9.600 RSD
Premium 3 90.000 mesečno 40 GB 20 14.400 RSD
Biznis 5 120.000 mesečno 60 GB * 30 19.200 RSD

* u slučaju prekoračenja 60 gigabajta, doplaćuje se 3.200 RSD godišnje za svakih dodatnih 10 gigabajta

Specifikacija:


 • Pakete razvrstavamo po količini unikatnih poseta koju očekujete na svojim sajtovima. Ukoliko premašite posećenost nećemo vam suspendovati nalog, samo ćemo vam ponuditi hardverski jači paket koji je odgovarajući za veću posetu.

 • U tabeli je naznačen broj sajtova koje možete hostovati u okviru datog paketa. Ukoliko želite više sajtova da hostujete u okviru tog paketa, za svaki pridodati sajt cena hosting paketa će biti uvećana za 1.200 RSD godišnje. Zbirna poseta svih sajtova ne bi trebalo da pređe broj unikatnih poseta mesečno koji je naveden u tabeli.

 • Vaš račun za produženje hostinga biće kreiran na osnovu ukupnog zazueća prostora na dan isteka paketa. U slučaju naknadnog smanjenja zazueća, korekcija računa nije moguća do izdavanja novog računa naredne godine, kada će iznos biti preračunat na osnovu zauzeća u tom trenutku.

 • Broj email naloga iz tabele važi za svaki domen pojedinačno (moguće je dodati neograničen broj email aliasa)

 • Sajtove hostujemo na brzim NVMe SSD diskovima, pristup fajlova omogućen preko FTP-a i File Managera iz hosting panela

 • Neograničen broj poddomena i MySQL baza

 • Webmail, POP3, IMAP i SMTP pristup vašim emailovima (SSL/TLS enkriipcija dostupna za sve mail protokole)

 • Automatska DDoS firewall zaštita

 • Zaštita od hakerskih HTTP flood napada

 • Antispam i antivirus zaštita za emailove

 • Besplatan i automatski backup svake noći

 • Skeniranje fajlova na sajtu antivirusom, zaštita od malicioznog PHP softvera

 • Besplatan CDN i SSL (https konekcija)

 • Podrška za PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, PHP 7.4, PHP 8.0, PHP 8.1, PHP 8.2

 • Podrška za brzi HTTP/2 protokol

 • Kontaktirajte nas za besplatan DEMO nalog

  Kontaktirajte nas za dodatne informacije o postupku kupovine

  Odgovor u roku od 120 minuta

  Vaše ime*

  Vaš e-mail*

  Želim*

  Ako želite neku napomenu da dopišete

  Anti-bot provera

  Kupon kod (opciono)

  Zagarantovani server uptime je 99% vremena mesečno (dostupnost sajta). Svi naši serveri se nalaze u datacentrima u USA i Nemačkoj, u klimatizovanoj prostoriji, podležu 24/7 monitoringu, osigurani su redundantim linkovima, automatskom DDoS firewall zaštitom, i stabilnim UPS napajanjem koji omogućava neprekidni rad servera. Diskovi na serverima su Enterprise klase i osigurani su RAID1 mirroringom (dva SSD diska od kojih drugi sinhronizovano kopira podatke prvog).

  Besplatna tehnička podrška preko e-maila (od 09 do 24h radnim danima, vikendom od 11 do 24h)

  .