Stabilan, siguran i brz hosting sajtova

Kada kažemo da nam je kvalitet usluga na prvom mestu, to zaista i mislimo. Optimalno korišćenje raspoloživih hardverskih resursa, ravnomerno raspoređenje potrošnje svih klijenata, pažljiva kontrola, monitoring performansi, su sve ono što čini da hosting serveri budu brzi i stabilni a Vaš sajt u pravovremenom i najkraćem vremenskom intervalu dostupan. Svi serveri koriste NVMe SSD diskove koji čine da se sajtovi učitavaju gotovo momentalno.

Svi sajtovi se pri backup procesu svake večeri skladište na zasebnom serveru na odvojenoj geolokaciji – zahvaljujući tome, garantujemo sigurnost Vaših podataka. Regularni software update servera svodi se na server downtime on svega jedan minut godišnje.

Serveri se nalaze u datacentrima u USA i Nemačkoj, nadgledaju se dvadeset četiri sata dnevno, sedam dana u nedelji, napajaju se neprekidno, smešteni su u klimatizovanim prostorijama, a sama mreža je osigurana redundantnim linkovima i automatskom DDoS firewall zaštitom. Obezbeđeno je sve da ne dođe do bilo kakvog zastoja niti gubitka podataka.

Svi hosting paketi dolaze sa myVesta hosting panelom, uz pomoć koga korisnici mogu sami upravljati svojim hosting nalogom, kreirati baze, emailove, cron, backup, i drugo. myVesta je hosting panel u čijem razvoju učestvuje i naš tim programera.

Serveri imaju podršku za PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4 i 8.0, u kombinaciji sa Apache, nginx i PHP-FPM.
Svaki sajt besplatno dobija SSL (https konekcija).
Podrška za najnoviji HTTP/2 protokol je takođe uključena.

Ukoliko želite da isprobate myVesta panel, kontaktirajte nas na dole istaknuti email za besplatan DEMO nalog.

Standard Hosting Paket


Standard hosting paket je namenjen sajtu sa do 30.000 unikatnih poseta mesečno. Paket uključuje 10 GB prostora za sajt, FTP pristup, kao i neograničen broj poddomena i MySQL baza. Na raspolaganju Vam je 8 email naloga, antispam i antivirus zaštita. Vaš sajt je zaštićen od DDoS i flood napada. U ovu ponudu je uključen i backup dva puta sedmično. Naši najbrži serveri se brinu za brzo očitavanje Vašeg sajta.

Optimal Hosting Paket


Optimal hosting paket sadrži sve što i prethodni paket, uz besplatan dnevni backup, gde su Vam dostupne kopije fajlova koji su izmenjeni u prethodna 24 časa. U okviru ovog paketa možete imati dva sajta koji zbirno imaju do 60.000 poseta mesečno. Paket uključuje 20 GB prostora za sajt sa FTP pristupom, 12 email naloga po sajtu, i besplatna instalacija popularnih CMS-ova (WordPress, Joomla…)

Premium Hosting Paket


Premium hosting paket je predviđen za naše korisnike koji imaju do 90.000 unikatnih poseta mesečno. U okviru ovog paketa možete imati tri sajta. Sadrži sve što i prethodni paketi uz 40 GB prostora za sajt sa FTP pristupom i 20 email naloga po sajtu. Server se redovno skenira u potrazi za malicioznim softverom i zaštitćen je od hakerskih DDoS i HTTP flood napada. Besplatan SSL i CDN.

Business  Hosting Paket


Business hosting paket namenjen je kompanijama čiji su sajtovi dosta posećeni, omogućava 30 email naloga i 60 GB prostora za sajtove. Ovaj paket je krojen za pet sajtova koji imaju zbirno i do 120.000 unikatnih poseta mesečno. Ukoliko imate više sajtova koji su dosta posećeni, ovaj paket je pravi izbor za Vas. Naši najbrži serveri se brinu za brzo očitavanje Vaših sajtova.

Power Hosting Paket


Veliki hosting paket namenjen je onima koji očekuju 10.000 poseta dnevno na svojim sajtovima, sadrži sve što i prethodni paketi, uz 50 email naloga i 80 GB prostora za sajtove. Paket je krojen za 20 sajtova.

Extreme Hosting Paket


Najveći hosting paket namenjen je onima koji očekuju 20.000 poseta dnevno na svojim sajtovima, sadrži sve što i prethodni paketi, uz 100 email naloga i čak 120 GB prostora za sajtove. Paket je krojen za 40 sajtova.


Svi paketi uključuju besplatnu tehničku podršku preko emaila svakim radnim danom od 09:00 do 00:00 i vikendom od 13:00 do 00:00. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.