Backup sajtova je ključan za dobro poslovanje. Redovan backup je ono što štiti Vaše podatke od nepredvidivih okolnosti.

Ljudi postaju svesni koliko backup znači tek kada im se desi da izgube važne podatke. Zato sve naše hosting usluge uključuju besplatan i automatski backup, na dnevnoj osnovi. Važno nam je da klijentima pružimo osećaj da su im sajtovi uvek na sigurnom.

No, za slučaj da ne hostujete svoje sajtove kod nas, nudimo Vam uslugu backupovnja Vaših sajtova ili čitavih servera, ma gde oni bili.

Imaćete pristup kopiji svih fajlova Vašeg sajta od prethodnog dana i kopiji svih MySQL baza za poslednjih 10 dana. Takođe, radimo i mesečni backup koji podrazumeva backup fajlova Vašeg sajta od pre mesec dana kao i backup MySQL baza za poslednjih deset dana prethodnog meseca.

Standard Backup Paket


Ovaj paket je odličan za klijente čij sajt nije na našim serverima. Sa 30 GB prostora, MyCity Hosting vrši backup Vašeg sajta na dnevnom i mesečnom nivou, tako da ćete uvek moći da vratite bilo koji fajl na svom sajtu ukoliko se samom sajtu desi nešto nepredviđeno. U interesu nam je da Vam pružimo osećaj da je Vaš sajt na sigurnom.

100 GB Backup Paket


100 GB Backup paket je je već uključen u našu VPS ponudu. Prednost ovog backup paketa je u tome što možete backupovati više svojih sajtova iako oni nisu na našim serverima. Imate na raspolaganju 100 GB backup prostora, i možete vratiti jučerašnju kopiju bilo kog fajla sa Vašeg sajta, ili pak kopiju od pre mesec dana.

4 TB Backup Paket


4 TB Backup paket je savršen za klijente kojima je prioritet backup dedicated servera. Kao i u prethodnim paketima, i ovde se backup vrši na dnevnom i mesečnom nivou, s tim što je ovde reč o backup-u celog servera. U ovoj ponudi na raspolaganju imate 4 terabajta backup prostora.


Ova ponuda takođe uključuje besplatnu tehničku podršku preko emaila svakim radnim danom od 09:00 do 00:00 i vikendom od 13:00 do 00:00. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja.